Terugblik op 2015

Over het Zorgsymposium 2015... 

Dank aan alle deelnemers en sprekers!

Er kwamen heel wat boeiende topics aan bod. Het is fijn te ervaren dat er zoveel passie en motivatie is binnen innovatie in de zorg. Het centraal plaatsen van de mens en sector overschrijdend ideeën, kennis, kunde en ervaringen delen om tot nieuwe inzichten te komen brengt ons... dichter bij de mens.

Een speciaal woordje van dank aan Brainovation om dit event te organiseren in opdracht van de Zorginnovatiecluster. Dank ook aan de partners, medewerkers en alle andere betrokkenen.
Over de gebruikerscommissie AIPA...

Op dinsdag 13 oktober 2015 mocht AIPA, in samenwerking met de Zorginnovatiecluster, heel wat mensen verwelkomen op de Gebruikerscommissie in WZC Aqua Vitae (Gijzegem). Er werden innovatieve zorgprojecten voorgesteld waar samen met ouderen, zorgverleners, bedrijven, e.d. over nagedacht werd. Dit leverde heel wat waardevolle ideeën, suggesties, feedback en inspiratie op.

Er werden ook 2 prijzen uitgereikt...
Mevrouw Hendrickx won de publieksprijs met haar project "Levenslang goed gezelschap".
De AIPA-prijs (een innovatietraject) ging naar mevrouw De Schuyter. Haar project focust zich op het aanpassen van kledij voor minder mobiele mensen. AIPA zal dit project mee ondersteunen bij de verdere ontwikkeling.